Vedeta va invita intr-un mod extrem de incitant sa plecati in vacanta.

Perfect Tour lanseaza o campanie de imagine printr-un spot de 30 de secunde avand-o ca protagonista pe Dana Savuica.

Strategia de comunicare a campaniei de promovare include pe langa spotul tv si o campanie outdoor, precum si prezenta Danei Savuica pe coperta catalogului Perfect Tour Primavara-Vara 2011.

“Vrei sa vezi… cum arata… vacanta ideala?” este mesajul publictar transmis de spotul tv in care Dana Savuica va invita intr-un mod extrem de incitant sa plecati in vacanta.

“Am fost foarte incantata de colaborarea mea cu agentia Perfect Tour, fiind o consumatoare de servicii de travel si fiind foarte pretentioasa la selectia calatoriilor si a agentilor de turism . Ideea pentru spot m-a provocat iar regia , scenariul, precum si echipa de lucru, m-au convins ca eu sunt personajul perfect pentru a comunica mesajul ca serviciile de travel vin in pachete interesante, incitante. In fiecare an ma pregatesc sa evadez in zone exotice sau in orase istorice si, de fiecare data, aleg sa pornesc la drum cu un pachet perfect de servicii. Un sejur perfect il poti face numai cu cei mai buni si asta m-a motivat pe mine sa imi leg imaginea de una dintre cele mai mari agentii de travel din tara”, a declarat Dana Savuica


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.