Ingrid Vlasov este singurul designer roman prezent pentru a patra oara consecutiv la cea mai importanta saptamana a modei din lume.

Colectia toamna-iarna 2011/2012 va fi prezentata pe 8 martie 2011, zi rezervata caselor de moda Chanel, Valentino sau Alexander MC Queen.

Prezentarea colectiei va avea loc intr-o locatie celebra din apropierea Gradinilor Tuileries - Hôtel Westin, Salonul Imperial.


Pentru sezonul AW 2011/2012, Ingrid Vlasov redimensioneaza perceptia asupra feminitatii, conferindu-i valente regale . 'A Queen' este o colectie inspirata de o regina imaginara, o regina a zilelor noastre, a trecutului sau a viitorului.

Ingrid Vlasov: “Consider ca aceasta colectie este cea mai 'nobila' colectie pe care am realizat-o pana acum si ma bucur ca am ocazia sa o prezint in Salonul Imperial al Hotelului Westin din Paris, pentru ca este o locatie foarte draga mie. Doresc sa dedic aceasta colectie, care reprezinta un regal adus feminitatii, mamei mele, cea mai nobila fiinta pe care o cunosc”, a declarat Ingrid Vlasov.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.