Celebrul actor va interpreta rolul unui vampir intr-o noua adaptare cinematografica a romanului lui Bram Stoker, "Dracula".

Astfel, Colin Firth, recompensat luna trecuta cu premiul Oscar pentru interpretarea sa din filmul "The King's Speech", se va alatura distributiei noului film, din care mai fac parte Nicole Kidman si Mia Wasikowska, vedeta din "Alice in Tara Minunilor", scrie Daily Mail.

Scenariul filmului a fost scris de Wentworth Miller, vedeta serialului "Prison Break", si spune povestea unei tinere pe nume India (Mia Wasikowska) si a mamei sale (Nicole Kidman), care primesc vizita unui unchi misterios (Colin Firth) dupa ce tatal Indiei moare.

News Of The World
scrie ca acest rol este foarte diferit de cel interpretat de Firth in "The King's Speech", , iar noul film va fi realizat in nota productiilor clasice cu vampiri in care aparea Christopher Lee.

In una dintre scene, personajul lui Firth ii infinge cuiva o pereche de foarfece in gat, in timp ce in alta scena isi omoara in bataie o victima, lovind-o cu o creanga de copac,


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.