Cantareata va da in judecata fabricantul de inghetata "Baby Gaga" daca axcesta nu va schimba numele produsului.

Potrivit au.news.yahoo.com, avocatii cantaretei au trimis fabricantului de inghetata "Baby Gaga", o scrisoare in care il anunta ca daca nu va schimba numele produsului pana miercuri va fi dat in judecata.

De asemenea, cantareata a mai cerut ca inghetata sa nu mai fie asociata cu numele ei, avand in vedere ca inghetata era servita de o femeie cu chipul machiat, purtand o peruca blonda si un costum provocator, asemanator tinutelor purtate de Lady Gaga.

La sfaristul lunii trecute, o cofetarie din cartierul turistic Covent Garden din Londra a inclus in oferta sa nou tip de inghetata, a carui ingredient principal este laptele mamar.

Fiecare bol de inghetata "Baby Gaga" s-a vandut la pretul de 22.50 de dolari.

Autoritatile din domeniu din Westminster au colectat mostre de inghetata pentru a le analiza si a verifica daca acest produs este bun de consum. La randul lui, fabricantul de inghetata a spus ca nu va mai vinde produsul pana cand nu va primi rezultatele analizelor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.