Daca pana de curand s-a invartit numai in lumea modei, Andra Teodorescu si-a marit incet, dar sigur agenda colaborarilor. De aproape o luna, frumoasa blonda se ocupa de organizarea unor evenimente care au loc la Casino VIVA.

Dupa ce sambata de sambata a mers la cazinoul situat in Plaza Romania ca sa supravegheze bunul mers al momentelor artistice din serile cu pricina, Andra a fost uimita sa vada cata lume se asaza la mesele de joc. Asa ca s-a hotarat si ea sa-si incerce norocul la black jack. Si bine a facut, caci bucuria a fost de partea ei.

A investit suma minima si-a mers pe mana diversilor colegi de joc care s-au oferit sa o ajute cu sfaturi experimentate, si mare i-a fost mirarea cand si-a dat seama ca a castigat in doar doua ore de joc 30 de milioane de lei. Norocul incepatorului sau norocul ei? Nu se stie.

Cert este ca, in ciuda tentatiei mari de a reveni la masa de joc si in zilele urmatoare, Andra s-a astamparat si a marturisit prietenilor ca nu-si va forta norocul si nu va mai repeta prea curand experienta.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.