Artistul in varsta de 60 ani intentioneaza sa puna capat carierei muzicale din cauza unor probleme de sanatate.

Phil Collins simte ca este un moment bun sa renunte la cariera, afland recent ca mai multe probleme de sanatate il vor impedica pana si sa cante la tobe. Artistul a marturist ca sufera de o vertebra dislocata, are probleme cu auzul, iar nervii mainilor sunt afectati serios.

  • Nu cred ca imi va simti cineva lipsa!

Lasand la o parte problemele de sanatate, artistul este de parere ca nu mai este loc pentru el pe scena muzicala actuala: "Ma uit la MTV Music Awards si imi dau seama ca nu pot face parte din aceasta 'afacere'. Pur si simplu nu ma regasesc in aceasta lume si nu cred ca imi va simti cineva lipsa".

Cu o cariera de peste 40 de ani, Phil Collins s-a bucurat de popularitate in toata lumea, fiind unul dintre cei mai bine platiti artisti solo ai tuturor timpurilor. Cu toate acestea, artistul sustine ca mediatizarea sa i-a facut pe multi sa-l urasca. "Imi pare rau ca am avut atat de mult succes, nu a fost intentia mea", a adaugat acesta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.