Chiar daca poarta la sutien cupe numarul 3, Elena Ionita, componenta trupei DeCorazon si logodnica lui Nutu Camataru, vrea sani si mai mari. Ea s-a interesat de curand la o clinica de profil, a aflat ce presupune o astfel de operatie si a specificat ca vrea sani mai mari cu un numar: adica nr. 4. Ea ar putea deveni cea mai "dotata" cantareata din showbiz-ul autohton, singura care ar egala-o la sutien, mulatra Nadine, aflandu-se de mai bine de un an in Statele Unite.

Numai ca noile dotari o vor impiedica pe apetisanta cantareata sa se mai lanseze cu parapanta. Elena a descoperit in urma cu cateva luni farmecul acestui sport extrem si intentioneaza sa se lanseze cu parapanta in videoclipul pe care trupa DeCorazon il va realiza lunile urmatoare. Dupa interventia chirurgicala de marire a sanilor, cantareata nu va avea voie timp de o luna sa faca sport si va trebui sa fie atenta la miscarile bruste.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.