Proaspat casatoriti, Adrian Mutu (foto dreapta) si Consuelo se pregatesc sa devina la randul lor nasi. Ei il vor boteza in curand pe baietelul lui Adrian Neaga, unul din cei mai buni prieteni ai lui Mutu. Fostul stelist se afla in prezent in Coreea de Sud unde activeaza la echipa Chunnam Dragons si a devenit in urma cu o luna si jumatate taticul unui baietel.

Fotbalistul si-a dorit ca o data cu botezul sa aiba loc si cununia cu Ela, mama micutului, dar intrarea in Postul Craciunului i-ar putea zadarnici acest plan. Pregatirile pentru botez au fost lasate in seama parintilor lui Adrian, a nasului sau, Nicu Gheara si sotiei sale Consuelo.

Evenimentul se va desfasura pana la sfarsitul anului si inca nu s-a decis locul unde vor sarbatori: Bucuresti, Pitesti sau Roma. Neaga este primul fin pe care il vor avea Adrian Mutu si Consuelo impreuna. Anul acesta Adrian a mai fost nas de cununie pentru unul dintre bunii sai prieteni din copilarie. El a cununat impreuna cu sora sa la Pitesti in urma cu doua luni.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.