De cand stilistul sau, Nicola Formichetti, a devenit directorul de creatie al lui Thierry Mugler, era doar chestiune de timp pana sa o vedem pe Lady Gaga pe catwalk.

Cantareata, in varsta de 24 de ani, si-a pastrat stilul excentric si pe podiumul de la Saptamana Modei de la Paris si a ales sa-si faca intrarea intr-un nor de fum de tigara.

Lady Gaga a purtat doua tinute semnate de creatorul Thierry Mugler: prima a fost o rochie neagra transparenta in partea de sus, asoratat cu o palarie inspirata din uniformele militare, si a doua a fost o rochie de mireasa, cu corset si palarie, scrie dailymail.co.uk.

Si incaltamintea a fost in trendul Lady Gaga si in comparatie cu celalalte modele, cantareata a fost singura care a mers lejer cu pantofii foarte inalti cu platforma.

Inainte de show, Lady Gaga i-ar fi spus lui Nicola Formichetti ca este extrem de emotionata: "N-ai idee cat de mult te respect pe tine si pe modele, de aia sunt atat de nervoasa. Daca vomit pe scena, vom avea parte de o presa buna", a mai spus cantareata

In luna ianuarie a acestui an Lady Gaga a fost regizor muzical pentru prezentarea colectiei masculine Mugler, care a continut si un remix al piesei "Born this Way".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.