Se pare ca Mircea Radu si-a luat foarte in serios rolul pe care il va juca in telenovela Secretele Mariei, cel de amant al personajului interpretat de Anemona Niculescu.

Anemona si Mircea petrec foarte mult timp impreuna, dezvaluie revista Vip. Ba mai mult, el are o atitudine foarte protectoare si este foarte atent cu noua sa colega. Lucru pe care vedeta tv il face in special cand este indragostit, spun apropiatii "domnului Din Dragoste".

O FRUMOASA RELATIE

Confruntata cu zvonurile, Anemona Niculescu s-a grabit sa nege sentimentul, dar nu si apropierea: "Este inceputul unei frumoase relatii de prietenie, nu de iubire. El este un om cu un suflet bun si de aceea este asa de grijuliu". Cu toate acestea, apropiatii celor doi mai dezvaluie ca vedetele au petrecut o seara in casa unei colaboratoare a lui Mircea, unde au vizionat un film.

AMORURI VECHI SI NOI

Anemona nu a avut parte de o viata sentimentala linistita. Dupa ce l-a iubit pe George Vintila, Alexandru Papadopol a parasit-o dupa ce a ajuns un actor cunoscut. Cea mai recenta relatie despre care a vorbit fosta componenta a trupei ASIA, a fost cu compozitorul Andrei Kerestely. Dar, de cand este vedeta telenovelei de la Antena 1, Anemona este cuplata, pe rand, cu diversi colegi. Cu doar putin timp in urma, ea nega o aventura cu Ioan Isaiu, sotul din film.

I-AU FURAT INIMA

S-a spus ca marea dragoste a lui Mircea Radu ar fi fost unguroaica Magdolna Grosu , prezentatoare a emisiunii in limba maghiara de pe TVR 1. Insa povestea de iubire care a tinut la vremea ei prima pagina a ziarelor a fost cea cu Alexandra Dinu, fosta doamna Mutu, amandoua blonde si incadrate in tipicul prezentatorului.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.