Dupa scandalul care a tinut prima pagina a ziarelor luni de zile, se pare ca celebrul actor si fosta lui sotie au revenit la relatii mai bune.

Potrivit blogger-ului Perez Hilton, Mel Gibson a insotit-o pe Oksana la o clinica pediatrica pentru un control de rutina a fiicei lor.

Un prieten al rusoaicei a declarat ca aceasta vrea sa faca tot posibilul pentru a demonstra ca este dispusa sa o creasca pe micuta Lucia impreuna cu actorul.

Gibson si Grigorieva s-au despartit la cinci luni de la nasterea fiicei lor, Lucia.

In noiembrie 2010, Mel Gibson a fost obligat, prin ordin judecatoresc, sa-i plateasca fostei sale iubite suma de 60.000 de dolari in contul alocatiei pentru fetita lor in varsta de un an.

Cei doi au custodie comuna asupra Luciei, insa Oksana a sustinut ca Mel nu poate avea dreptul sa tina copilul peste noapte din cauza comportamentului sau violent, femeia spunand ca o data a fost atacata de actor in timp ce tinea copilul in brate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.