Cantaretul Madalin Dragan, membru al trupei hip-hop Codu Penal, cunoscut in lumea muzicala drept Shobby, a fost condamnat la cinci ani de inchisoare pentru ucidere din culpa, dupa ce in septembrie 2010 a produs un accident rutier in urma caruia o femeie insarcinata si-a pierdut viata.

Madalin Dragan a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare pentru ucidere din culpa, agravata de faptul ca in momentul producerii accidentului avea o alcoolemie peste limita legala, si la doi ani de inchisoare pentru parasirea locului accidentului, pedeapsa rezultata in urma celor doua condamnari fiind de cinci ani de inchisoare, relateaza MEDIAFAX.

Cantaretul are dreptul de a face recurs la aceasta decizie, iar din aceasta pedeapsa se scade durata retinerii si arestarii preventive, respectiv din 30 septembrie 2010 si pana la momentul pronuntarii sentintei.

Totodata, acesta a fost obligat la plata unor daune morale si materiale in valoare de 10.000 de euro si 50.000 de lei sotului si copilului femeii care a murit in accident.

  • La volan sub influenta alcoolului

La sfarsitul lunii septembrie a anului trecut, Madalin Dragan a provocat un accident pe podul care face legatura intre cartierul de sud si Gara de Sud din Ploiesti, accident in urma caruia o femeie insarcinata a murit pe loc. Rapperul avea alcoolemie de 0,90 la mie si a incercat sa fuga de la locul accidentului. [Shobby de la Codu Penal, arestat pentru ucidere din culpa].

In 30 septembrie 2010, Madalin Dragan, aflat la volanul unui autoturism sub influenta alcoolului, a intrat cu masina pe contrasens si a lovit un autoturism condus regulamentar de o femeie in varsta de 33 de ani, accidentul petrecandu-se pe podul care face legatura intre Gara de sud din Ploiesti.

In urma impactului, femeia, care era insarcinata in luna a cincea, a decedat. Totodata, in accident a mai fost ranita si o alta femeie aflata in masina victimei, aceasta suferind numeroase contuzii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.