Venirea primaverii e un motiv de bucurie pentru toata lumea si un moment asteptat cu multa nerabdare.

Vedetele AcasaTv intampina primavara cu ghiocei, zambile, martisoare handmade sau clasice aducatoare de noroc si isi amintesc cu bucurie de cele mai frumoase martisoare primite de la colegii de scoala si de pe platourile de filmare sau de la parinti si iubiti.

"Se spune ca martisoarele - cosar aduc noroc. Anul acesta, pe 1 martie o sa port 2 cosari, sa fiu sigura ca ajunge norocul unde trebuie!”, spune amuzata Andreea Patrascu, potrivit libertatea.ro.

Madalina Draghici, protagonista telenovelei "Iubire si onoare”, marturiseste ca lucrurile marunte o fac fericita, iar de 1 Martie, niciodata nu uita sa-i daruiasca o floare mamei sale: "Martisorul este o sarbatoare frumoasa pentru mine. Ma bucur de lucruri marunte, iar venirea primaverii este un motiv de bucurie si sarbatoare! Imi place sa primesc flori si martisoare, dar si sa ofer, mai ales mamei”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.