Drama "Lebada Neagra/ The Black Swan" a fost marele castigator la gala Independent Spirit Awards, ce a avut loc sambata, la Los Angeles, adjudecandu-si patru trofee, inclusiv cele pentru cel mai bun film si cea mai buna regie, informeaza monstersandcritics.com.

Filmul regizat de Darren Aronofsky a mai fost premiat pentru cea mai buna actrita in rol principal - Natalie Portman - si pentru cea mai buna imagine, la cea de-a 26-a gala Spirit Awards, distinctii acordate de producatorii independenti din SUA filmelor de arta.

Pelicula "Discursul regelui/ The King's Speech", favorita la Oscar, cu nominalizari la principalele categorii, a primit trofeul pentru cel mai bun film strain, transmite MEDIAFAX.

Un alt nominalizat la Oscar recompensat la gala Spirit Awards a fost James Franco, care a castigat premiul pentru cel mai bun actor pentru prestatia sa din "127 Hours".

Cele doua premii dedicate actorilor in roluri secundare au fost adjudecate de Dale Dickey si John Hawkes, care joaca impreuna in drama "Winter's Bone".

Filmul "Copii sunt bine-mersi/ The Kids Are All Right" a fost recompensat pentru cel mai bun scenariu original, iar premiul pentru documentar a revenit peliculei "Exit Through The Gift Shop ", despre care se presupune ca a fost regizata de artistul britanic Banksy.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.