Liderul trupei Kiss, Paul Stanley, urmeaza sa devina din nou tata, pentru a patra oara, la varsta de 59 de ani, sotia sa fiind insarcinata cu o fetita, informeaza contactmusic.com.

Sotia lui Stanley, Erin, urmeaza sa nasca o fetita in luna august.

Starul rock spune ca abia asteapta nasterea unui nou membru in familie si ca nu isi face griji ca va fi din nou parinte la varsta pe care o are.

"Nu este nimic mai minunat in viata decat familia, iar realizarile mele ca tata sunt in fruntea listei succeselor pe care le-am avut. Erin si cu mine suntem binecuvantati de venirea inca unei printese in familia noastra si a unui nou membru in armata Kiss", a declarat Stanley, transmite MEDIAFAX.

In legatura cu varsta sa, rockerul a glumit spunand ca singurul leagan pe care il va avea va fi cel pentru copil.

Paul Stanley s-a casatorit cu Erin Sutton in octombrie 2005. Cuplul mai are doi copii, pe Colin Michael, in varsta de patru ani, si Sarah Brianna, care are doi ani. Stanley mai are un fiu, Evan Shane, in varsta de 16 ani, din prima sa casatorie, cu Pamela Bowen.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.