Procesul de custodie a Irinei Columbeanu a debutat cu scandal, sotii isi reproseaza modul defectuos in care au grija de fiica lor.

In sala de judecata Irinel Columbeanu a prezentat un raport psihologic al fetitei in care se arata ca a suferit tulburari emotionale, scrie Adevarul.

"Fetita va sta cu mine, sunt sigur de asta. Monica nu are un domiciliu stabil, apartamentul de pe Calea Victoriei i-a fost donat, donatie ce va fi revocata!"
, a declarat Iri.

"Soacra mea a spus ca nu vrea sa se mai intoarca niciodata in America, iar fiica mea a fost foarte stresata, dupa perioada petrecuta acolo si nu vrea nici ea sa se mai intoarca acolo", a mai spus milionarul de la Izvorani, citat de cancan.

"Fetita a fost traumatizata dupa perioada petrecuta in America, iar inainte de Craciunul lui 2010 am dus-o la un psiholog care a intocmit un raport, spunand ca acest copilul este instabil emotional, nu s-a adaptat la mediul din America, fiindca acesta a fost brutal si rece, se fereste de colegii de gradinita din SUA pe care ii considera rai si in consecinta psihologul recomanda ca acest copil sa nu mai fie scos din mediul din Romania", conform declaratiilor lui Iri si ale avocatilor lui din instanta.

  • In replica, Monica, prin avocata sa a cerut sa se faca o ancheta sociala la domiciliul miliardarului.

De asemenea, sotia lui Iri cere "obligarea paratului la plata chetuielilor de crestere si educare a minorei (n.r. - Irina, fetita in varsta de patru ani a sotilor Columbeanu) in cota de 1/4 din veniturile realizate de acesta pana la finalizarea studiilor minorei", dar si plata cheltuielilor de judecata, sscrie cancan.ro.

In plus, Moni sustine ca sotul ei "s-a implicat mai mult in activitatea profesionala decat in relatiile cu fetita noastra, iar incercarile mele de a-i apropia pe cei doi au avut sanse minime, ceea ce m-a determinat sa ii acord fiicei mele mai multa atentie pentru a compensa lipsa de afectiune si preocupare a tatalui sau".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.