Cornelia Catanga o acuza pe Andreea Marin ca i-a stricat imaginea in cadrul emisiunii "Surprize, Surprize!" de sambata seara.

Momentul in care solista si sotul sau ii cantau scriitorului Paulo Coelho a fost taiat pentru a da drumul la publicitate. Andreea Marin sustine ca a instiintat-o pe Cornelia Catanga ca momentul artistic nu trebuie sa depaseasca trei minute. Zana Surprizelor mai spune ca desfasuratorul emisiunii trebuie respectat ca la carte si ca reclamele trebuie sa intre indiferent de ce se intampla in emisiune.

Cornelia Catanga este iritata si doreste "sa se faca dreptate". "Regina muzicii lautaresti", cum a fost supranumita, ne-a declarat plangand ca a fost sabotata de Andreea Marin. "Am fost anuntati pe ultima suta de metri ca vom canta in cadrul emisiunii pentru Coelho. Am pregatit piese in limba tiganeasca si versuri speciale. Am sosit in studio la ora 17.30, ni s-a spus ca vom intra in direct la ora 21, insa am fost tinuti pana la ora 11 seara. Atunci am apucat sa cant vreo doua minute, sa rostesc cateva versuri dedicate Andreei si scriitorului. Mi-au taiat momentul si au bagat reclame". Catanga nu remarcase ca interpreta degeaba, doar pentru cei din studioul Surprize.

SOTUL UITAT

Cel mai mult a deranjat-o faptul ca cel mai frumos moment nu a fost dat la televizor. Este vorba de duetul pe care sotul ei, Aurel Padureanu, l-a sustinut alaturi de invitatul special, Paulo Coelho. "Sotul meu a ridicat toata sala in picioare. A fost incredibil. Si acest lucru nu s-a vazut la televizor", ne-a declarat Catanga. "Mi s-a ridicat sangele la cap cand am auzit-o pe Andreea Marin spunand dupa ce a revenit in direct ca, in timpul pauzei, spectatorii au cantat cu Coelho. Spectatorii sau sotul meu? Aurel nu a fost amintit deloc!". Solista continua lista de nemultumiri: "Am asteptat doua ore sa intram in direct si am intarziat si la o nunta la Craiova unde urma sa cant. Am condus cu mare viteza sa ajungem la timp. Puteam sa avem accident. Nuntasii au vazut in ce hal eram. Tremuram toata si abia am putut canta!".


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.