Celebrul actor sustine ca nu poate sa aspire la o cariera in politica din cazua faptului ca a dus o viata mult prea agitata.

"Nu am dus o viata suficient de corecta pentru a intra in politica. M-am culcat cu prea multe femei si am luat prea multe droguri, acesta este adevarul", a declarat actorul, potrivit newsweek.com.

In loc sa-si limiteze actiunile devenind politician, George Clooney spune ca prefera actele caritabile, care includ si campaniile care au scopul de a atrage atentia comunitatii internationale asupra referendumului istoric organizat recent in Sudan prin care provincia din sudul acestei tari, cu o populatie majoritar crestina, doreste sa devina un stat independent.

Iar in plan personal, actorul, care a fost casatorit cu actrita Talia Balsam, intre 1989 si 1993, marturiseste ca nu vrea sa se mai casatoreasca niciodata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.