Celebra cantareata a cerut ca una dintre camerele unui hotel sa fie complet renovata inainte sa se cazeze.

Madonna, in varsta de 52 ani si iubitul ei Brahim Zaibat au stat weekendul trecut la Soho Hotel din Berlin, insa a cerut conducerii hotelului sa cheltuiasca 15.000 de lire sterline pentru renovarea camerei in care urma sa stea ea, scrie femalefirst.co.uk.

Cantareata a cerut ca in camera sa fie adusa mobila noua, pereti sa fie din nou vopsiti si provizii de apa speciala, binecuvantata de ghidul sau spiritual.

"Madonnei nu ii place sa doarma acolo unde a mai dormit altcineva. A cerut ca toate lucrurile sa fie noi - pat nou, zugravit nou, lumini noi. Asa ca am renovat toata camera. Niciodata nu am mai avut o cerere de acest fel. De asemenea a trebuit sa ne aprovizionam cu 50 de sticle de apa Kabbalah pentru ea si anturajul sau", a declarat o sursa.

In pofida acestor cerinte, Madonna si iubitul ei au petrecut foarte putin timp in hotel, petrecand toata noaptea intr-un club din apropiere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.