Serban Huidu scrie, pe blogul lui, ca face recuperare o data pe zi si "trage tare" pentru a-si relua cat mai curand activitatile.

"Am citit mesajele de incurajare si pe cele cu rautati, dar nu ma afecteaza, nu le bag in seama. Oricum sunt putine. Fac recuperare o data pe zi. Merg la bazin si fac recuperare. In aceasta perioada am invatat mult. Care sunt valorile vietii si pentru ce traim! Familia si prietenii. O sa fiu cat mai curand alaturi de voi. E o promisiune!", scrie Serban Huidu pe blogul lui.

Serban Huidu a revenit pe 4 februarie in Romania
. La momentul respectiv, reprezentantii Prima TV au declarat ca Serban Huidu se simte bine si isi continua recuperarea.

In 14 februarie, Serban Huidu si-a vizitat colegii din studioul Kiss FM si a intrat in direct cateva minute la emisiunea "Cronica Carcotasilor".

Pe 29 decembrie 2010, realizatorul TV Serban Huidu a fost internat in stare grava la Spitalul Universitar din Innsbruck, dupa ce a suferit un accident pe o partie de schi din apropierea statiunii austriece. El a fost mentinut un timp in stare de coma indusa, pentru a i se face investigatii medicale.

Huidu a iesit pe 1 ianuarie din coma indusa, s-a ridicat pe pat si a vorbit cu familia si cu medicii Spitalului Universitar din Innsbruck. Medicii au spus atunci ca refacerea completa a lui Serban Huidu este o chestiune "de saptamani", insa s-au declarat optimisti. De asemenea, medicii au precizat ca, datorita faptului ca purta o casca de protectie, Huidu nu a suferit o accidentare mai grava, chiar fatala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.