Reputatia concertelor de jazz sustinute din Aylin Cadir a crescut simtitor printre organizatorii de evenimente.

In weekendul care tocmai a trecut, talentata artista a sustinut un recital absolut interesant la petrecerea privata data in cinstea filmului care l-a adus pe Nicolas Cage in Romania, "Ghost Rider".

Petrecerea a avut loc duminica, intr-unul dintre localurile exclusiviste din capitala, iar la eveniment si-au facut aparitia atat echipa de productie care a lucrat la realizarea filmului cat si o parte din actorii care au dat viata personajelor din film.


“ Invitatia a fost una care m-a onorat, iar la eveniment au fost prezenti aproape toti cei care au lucrat la realizarea acestui film, regizori, actori, stilisti, etc. Repertoriul meu a fost compus preponderent din piese in limba romana, pentru a le arata invitatilor de peste ocean cum suna muzica romaneasca!” a declarat Aylin Cadir.

Cei prezenti la eveniment si-au delectat auzul cu piesele cantate de catre Aylin Cadir, care de aproximativ 2 luni s-a apucat de cantat Jazz, iar biletele la spectacolele ei “In The Mood for Jazz” se vand ca painea calda.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.