Baietii de la Red Hot Chili Peppers aproape au incheiat lucrul la noul album, care va avea un titlu inspirat de povestea unui prieten.
Anthony Kiedis, solistul Red Hot Chili Peppers, a declarat ca noul album al trupei se va numi "Dr Johnny Skinz's Disproportionately Rambunctious Polar Express Machine-head", un titlu inspirat de halucinatiile unui bun prieten al sau, dupa ce acesta consumase droguri, relateaza stv.tv.

"Tocmai isi revenise dintr-una dintre legendarele lui halucinatii cauzate de droguri si ne-a spus ca a visat ca a sustinut un concert sold-out in fata planetelor si a satelitilor acestora, iar cel mai mare hit al sau era, ei bine, cantecul cu acel titlu. Ni s-a parut atat de amuzant incat i-am spus ca atat timp cat albumul este in lucru, acesta va fi titlul sau"
, a declarat Kiedis.

Anthony sustine ca Red Hot Chili Peppers a adoptat un nou stil pentru viitorul album.

"Acest album are un numar destul de mare de piese care au fost gandite si planificate, intr-o maniera la care nu am apelat niciodata in trecut. In plus, cu ajutorul noilor cunostinte ale lui Flea din domeniul teoriei muzicale, am reusit sa exploram procesul de compunere a pieselor noastre cu o precizie mult mai mare", a adaugat Anthony Kiedis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.