Perry Moore producatorul trilogiei "Croinicile din Narnia", a fost gasit mort in apartamentul sau din New York, scrie New York Daily News.
Sursele au declarat pentru NY Daily, ca Moore a fost gasit inconstient de catre partenerul sau, Hunter Hill, in baia locuintei lor din Soho, dupa ce acesta ar fi luat o supradoza de OxyContin.

Tatal lui Perry, a declarat ca a fost socat de veste, mai ales ca purtase o discutie cu fiul sau, cu o seara inainte de accident si "se afla intr-o stare psihica foarte buna".

Si portarul cladirii s-a declarat socat, acesta aflandu-se printre ultimii oameni care au intrat in contact cu Moore. "Am vorbit cu el noaptea trecuta. Era un barbat atat de dulce", a declarat acesta pentru New York Post, adaugand ca nu se increde in afirmatiile potrivit carora acesta ar fi murit din cauza drogurilor.

Cauza oficiala a mortii autorului "Croinicilor din Narnia" va fi determinata in urma unei autopsii.

Perry Moore a mai scris in 2007 si "Hero", o carte despre primul supererou gay adolescent al umanitatii. De asemenea a scris si regizat "Lake City", o drama din 2008, ce i-a avut in distributie pe Sissy Spacek si Rebecca Romijn.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.