Fosta dansatoare gratioasa in Black Swan, Mila Kunis va aparea in continuarea filmului "Vrajitorul din Oz" si nu va indeplini dorinte , ci va fi un personaj negativ.

Potrivit NY Magazine Vulture blog, Mila Kunis va aparea intr-un rol negativ in filmul lui Sam Raimi, Oz, The Great and Powerful. Ea o va intruchipa, pe Theodorah, una din cele cele doua vrajitoare malefice din poveste.

Odata cu acceptul lui Kunis de a aparea in film, si James Franco se va alatura productiei drept Oz, in locul lui Johnny Depp, care a refuzat initial rolul. Se pare ca Franco a asteptat-o pe actrita, care era gata sa accepte un alt rol, cel al lui Kei, iubita lui Kaneda din adaptarea pentru marele ecran a seriei manga Akira, scrie Huffington Post.

Pentru Akira, cei de la Warner Bros. sunt inca in cautarea unui actor cunoscut pentru rolul principal (oferit lui Brad Pitt, care l-a refuzat). Cum nici un nume faimos nu si-a facut aparitia, proiectul a trecut, momentan, pe tusa, iar Mila a ales sa joace in Oz.

Potrivit Cinemagia, Oz, The Great and Powerful va fi un prequel al filmului din 1939, Vrajitorul din Oz, si va descrie aventurile unui tanar si ambitios iluzionist din Omaha, fortat sa calatoreasca pe calea aerului cu un circ ambulant. Balonul sau cu aer cald este prins intr-o tornada si dus pana in tara Oz, unde le intalneste pe Glenda, Vrajitoarea ce Buna din Nord si Evanorah, Vrajitoarea cea Rea din Est. Sora mai mica a celei din urma, Theodorah (Kunis), urmeaza sa devina in film Vrajitoarea cea Rea din Vest.

Scenariul noului Oz ii apartine lui Mitchell Kapner (Whole Nine Yards), iar filmarile vor incepe in luna iulie a acestui an.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.