Show-ul "Romanii au talent" a debutat vineri, la Pro TV, cu o seara plina de momente spectaculoase, dar si recorduri. Cifrele de audienta au plasat "Romanii au talent" in topul celor mai urmarite emisiuni de divertisment din 2004 pana in prezent.

"Romanii au talent", prezentata de Smiley si Pavel Bartos si jurizata de Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre, a inregistrat un record absolut de audienta in randul show-urilor de divertisment din Romania, numarul celor care au urmarit emisiunea de la Pro TV depasind 4 milioane de telespectatori din intreaga tara, potrivit MEDIAFAX.

Insa succesul a fost asigurat de concurentii talentati. Un exemplu este cel al lui Narcis Iustin Ianau, in varsta de 15 ani, care a cucerit publicul si juriul cu vocea lui extraordinara. Narcis a marturisit ca nu a luat niciodata lectii de canto, acesta fiind un talent cu care s-a nascut si pe care l-a descoperit in copilarie, cand canta pentru corul unei biserici, potrivit MEDIAFAX.

Un alt moment apreciat
a fost un numar spectaculos de gimnastica la bara, prezentat de Felea Madalina: Madalina a practicat gimnastica artistica timp de 6 ani, la varsta de 12 ani fiind insa nevoita sa renunte din cauza unei accidentari.

Vezi mai multe pe Romanii au talent


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.