Rod Stewart si sotia sa, Penny Lancaster, au devenit parintii unui baietel - al optulea copil al artistului -, care s-a nascut miercuri.

Bebelusul, al carui nume este Aiden, este cel de-al doilea copil al cuplului. Rod Stewart si Penny Lancaster mai au un fiu, Alastair Wallace, in varsta de cinci ani.

"Atat mama, cat si bebelusul sunt sanatosi si extrem de fericiti", au adaugat reprezentantii casei de discuri a artistului, conform MEDIAFAX.

Aiden este cel de-al optulea copil al cantaretului Rod Stewart. Rockerul britanic, in varsta de 66 de ani, a fost mai casatorit de doua ori in trecut, cu Alana Hamilton si cu modelul Rachel Hunter, si a avut numeroase relatii de lunga durata cu o serie de celebritati, precum modelul Kelly Emberg si actrita Britt Eckland.

Stewart recunoaste doar cinci copii din relatiile anterioare - Kimberly, in varsta de 30 de ani, Sean, in varsta de 29 de ani, nascuti de Alana Hamilton, Ruby, in varsta de 23 de ani, nascuta de Kelly Emberg, Renee, in varsta de 18 ani, si Liam, in varsta de 15 ani, nascuti de Rachel Hunter. Insa, Stewart mai este tatal lui Sarah Thubron Streeter, fiica lui Susannah Boffey, in prezent in varsta de 46 de ani, care a fost data spre adoptie.

Rod Stewart si Penny Lancaster, care va implini 40 de ani in martie, s-au casatorit in orasul italian Portofino in anul 2007.

Rod Stewart este cunoscut pentru numeroase hituri, inclusiv pentru "Do You Think I'm Sexy?" si "Maggie May". El este unul dintre cei mai bine platiti artisti din lume. Turneul sustinut de veteranul muzicii britanice in 2007 l-a plasat pe acesta pe locul al saptelea in topul celor mai profitabile serii de concerte ale anului respectiv, cu incasari de 49 de milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.