In timpul aparitiei de luni de la "The Tonight Show With Jay Leno", am aflat ca HBO va transmite, pe 7 mai 2011, un concert Lady Gaga din turneul Monster Ball.

“Oh, acesta este un anunt emotionant (…) Voi inregistra un concert special pentru HBO din Monster Ball”, a spus Lady Gaga in timpul aparitiei la tv, in care ea a dezvaluit ca Madonna nu are nicio problema cu single-ul "Born This Way" despre care unii critici si fani au spus ca seamana cu unele piese ale Madonnei din 1990.

Potrivit Musichat, HBO a confirmat vestea. “Lady Gaga Presents the Monster Ball Tour at Madison Square Garden” se va numi programul si va fi inregistrat din cele doua concerte de pe 21 si 22 februarie de la Madison Square Garden.


Regizorul show-ului va fi Laurieann Gibson, cel care a a indrumat cele mai multe videoclipuri ale lui Lady Gaga, precum "Poker Face", "Paparazzi", "Telephone", "Alejandro" si "Bad Romance".

Gaga a mai oferit inca o veste si anume: "Born This Way" va avea cat de curand si un videoclip care este o colaborare dintre Casa Gaga si fotograful de moda Nick Knight.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.