Numarul Echilibrului iti poate fi de ajutor atunci cand traversezi o etapa dificila a vietii tale, cand te afli intr-o incurcatura, cand treci printr-un moment critic sau te confrunti cu anumite probleme, obstacole si piedici. Numarul Echilibrului iti poate da un indiciu asupra celei mai potrivite modalitati de a trata sau intampina o problema.
Numarul Echilibrului sau Numarul Balantei… Putini sunt cei care stiu ca in numerologie exista un astfel de numar. Comparativ cu alte numere, Numarul Echilibrului este considerat ca avand o influenta insignifianta asupra personalitatii si destinului unei persoane. Este poate de aceea mai putin cunoscut. Nu trebuie insa sa-i negam importanta.

Numarul Echilibrului este esential.Ignorandu-le, lasandu-le sa ne copleseasa, lasandu-ne prada emotiilor negative, asumandu-ne mai mult decat putem duce, aruncand responsabiltatea pe umerii altora - avem tendinta de a reactiona in mod diferit in fata provocarilor si greutatilor vietii. Numarul Echilibrului iti poate fi insa cu adevarat util in situatiile problematice ale vietii. Numarul Echilibrului iti poate fi de ajutor atunci cand traversezi o etapa dificila a vietii tale, cand te afli intr-o incurcatura, cand treci printr-un moment critic sau te confrunti cu anumite probleme, obstacole si piedici. Numarul Echilibrului iti poate da un indiciu asupra celei mai potrivite modalitati de a trata sau intampina o problema.

  • Afla si tu care este Numarul Personal al Echilibrului. CUM?
Calcularea sa este un procedeu extrem de simplu si are in vedere initialele din numele intreg al unei persoane. Fiecarei litere a initialelor ii corespunde o cifra. Cifrele respective se aduna intre ele, iar rezultatul final obtinut este considerat a fi Cifra Echilibrului. Daca insumand cifrele corespunzatoare initiatelor obtii doua cifre, aceste cifre se aduna intre ele pana cand se obtine un singur numar. Iata care sunt cifrele asociate urmatoarelor initiale:
Retail jobs

A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Iata spre exemplu cum se calculeaza Cifra Echilibrului pentru o persoana al carei nume intreg este Ana Maria Ionescu. In cazul sau, initialele numelui complet vor fi A. M. I. Verifici in tabelul de mai sus care sunt cifrele asociate acestor initiale. In cazul initialelor A.M.I cifrele corespondente sunt 1, 4, 9. Se aduna aceste cifre intre ele: 1+4+9=14. Pentru ca rezultatul este format din doua cifre, aceste doua cifre se aduna intre ele: 14 = 1+4 = 5. Prin urmare, Cifra Echilibrului pentru Ana Maria Ionescu este 5.  • CIFRA ECHILIBRULUI 1 - Esti o fire puternica. O luptatoare innascuta. Nu renunti cu una cu doua si in viziunea ta problemele s-au nascut sa fie depasite. Ai insa tendinta de a tine totul in interiorul tau, iar uneori acest lucru poate conduce la epuizarea emotionala si psihica. Eziti sa ceri ajutorul celor din jur indiferent de cat de greu ti-ar fi. In momentul in care te confrunti cu o problema, automat preiei intreaga ei responsabilitate pe umerii tai. Fii mai flexibila si deschisa fata de ceilalti. Impartaseste-ti necazurile si problemele celor dragi. Accepta-le sprijinul.
  • CIFRA ECHILIBRULUI 2 - Esti o fire emotionala, sensibila si pasionala. Atunci cand te confrunti cu probleme, fie te lasi coplesita de ele , dandu-le astfel o importanta mai mare decat merita, amplificandu-le astfel efectul, fie le ignori pur si simplu, prefacandu-te ca nu exista. Fie esti prea impulsiva, fie extrapasiva. Esti dispusa sa faci compromisuri pe care in mod normal nu le-ai face doar pentru a te elibera de prezumtiva tensiune. Numarul 2 ca numar a Echilibrului ar trebui sa scoata la iveala latura diplomata a personalitatii tale . Trateaza problemele ca atare, fara a le minimaliza sau fara a le exagera importanta.

Descopera pe Garbo.ro semnificatia celorlalte cifre ale echilibrului!
Citeste si:
TEST: Ce spune despre tine felul în care porți geanta
TEST: Ce spune despre tine...Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.