Solistul rock Leo Iorga va fi operat, joi, la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" din Capitala, pentru extirparea unei tumori la plamani, au declarat, miercuri, surse medicale.

Medicii au descoperit recent ca Leo Iorga are o tumoare la plamani, acesta fiind programat pentru operatie joi, la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta", au precizat sursele citate, transmite MEDIAFAX.

Leo Iorga s-a nascut la Arad, in 1964, si a debutat ca tobosar in trupa Liceului "Ioan Slavici" din localitate. Intre anii 1984 si 1985 a fost solist al grupului Pacific, iar din 1985 pana in 1988 a fost tobosar si solist pentru Sui-Generis. Ulterior, el a devenit solistul trupei Cargo, dupa care, din 1988 pana in 1996 a fost solist al trupei Compact. In 1996 s-a alaturat trupei Schimbul 3. In prezent, Leo Iorga este solist al trupei Pacifica.

Din discografia lui fac parte albumele "Cine esti tu oare" (1991, Compact) si "O alta tacere" (2005, Pacifica).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.