"Michael era ingrozit de faptul ca organizatorii i-ar fi putut lua totul. Spunea ca va fi nevoit sa lucreze la McDonald's daca renunta la concerte", spune Karen Faye, cea care a fost stilista lui Michael 25 de ani.

Michael Jackson era de-a dreptul infricosat de faptul ca ar fi putut ajunge sa lucreze la McDonald's daca si-ar fi anulat concertele de la O2 Arena din Londra, potrivit The Sun.

Jacko era ingropat in datorii si a murit inainte cu cateva saptamani de a a sustine concertele de la Londra in 2009, organizate de catre promoterii AEG.

Karen, stilista lui Michael Jackson a declarat in exclusivitate pentru Sun, cu o zi in urma, ca organizatorii il pazeau cu strictete pe artist. Aceasta mai sustine si ipoteza ca acesta ar fi luat medicamente ca sa nu fie nevoit sa sustina cele 50 de concerte din cadrul turneului de adio.

Citeste si: [Copiii lui Michael Jackson au asistat la moartea tatalui lor]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.