Fotomodelele sunt dispuse sa faca orice sacrificii pentru a arata perfect si uneori se infometeaza, chiar daca acest lucru este periculos pentru sanatate, iar aspectul lor nu mai este sexy, ci socant.
Revista horizontalimage.com a publicat o lista a celor mai slabe fotomodele din lume.

Anorexia
este o tulburare psihiatrica de alimentare caracterizata printr-o reducere anormala a greutatii corpului si printr-o deformare a imaginii propriului corp cu teama prevalenta , persistenta, de ingrasare.

Potrivit MEDIAFAX, in noiembrie 2010, modelul francez Isabelle Caro, care suferea de anorexie de la varsta de 13 ani, a murit. Caro este cunoscuta pentru ca a a parut in campania fotografului italian Oliviero Toscani, in 2007. Trupul scheletic al femeii a aparut pe bannere uriase, cu sloganul "Nu anorexiei!".

  • In 2009, si surorile gemene Monica si Gabriela Irimia, gemenele de la Cheeky Girls, au recunoscut ca sufera de anorexie si au declarat ca 500 de calorii reprezenta tot ce mancau intr-o zi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.