Vila Playboy este supusa unor investigatii, dupa ce mai multi oameni, care au participat la o petrecere organizata de Hugh Hefner, s-au imbolnavit.
Din cei 700 de participanti la una din faimoasele petreceri Playboy, organizata in februarie la vila lui Hugh Hefner din Los Angeles, 75 au fost diagnosticati cu infectii respiratorii grave.

Patru barbati de origine suedeza, care au participat la eveniment, au fost diagnosticati cu “Boala Legionarilor (o boala infectioasa, potential mortala cauzata de bacteria aerobe Gram-negative, care produce pneumonie) si Febra Pontiac (cauzata de aceeasi bacterie, dar produce o afectiune respiratorie mai usoara, fara pneumonie, asemanatoare gripei).

In decursul a 48 de ore dupa terminarea petrecerii, mai multi participanti au inceput sa isi descrie simptomele pe Twitter sau pe Facebook, care includeau febra, probleme respiratorii si dureri de cap, transmite Daily Mail.

Purtatoarea de cuvant a vilei Playboy a declarat ca ei vor coopera cu autoritatile pentru aflarea adevarului. In vila respectiva, evaluate la 64 milioane de dolari, locuiesc Hugh Hefner si logodnica sa de 24 de ani, Crystal Harris.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.