Fostul lider al minerilor Miron Cozma s-a insurat, sambata, cu Marinela Nitu, cu care a avut o relatie inca din 1998, timp de cativa ani, ceremonia avand loc la Brasov, intr-un cadru restrains.

La mai putin de doua luni de la finalizarea divortului sau de avocata Monica Ionescu, Miron Cozma s-a casatorit din nou. De aceasta data cu dragostea vietii sale, Marinela Nitu.

Ceremonia a fost oficiata la Biserica "Sfanta Treime" din Scheii Brasovului, in prezenta unor rude apropiate.

Miron Cozma si cantareata Marinela Nitu s-au cunoscut in 1998, transmite MEDIAFAX.

In februarie 2001, fostul lider al minerilor declara, intr-un interviu acordat PRO TV, ca Marinela Nitu este femeia pe care orice barbat ar vrea sa o aiba ca sotie si ca, de cind a cunoscut-o, in 1998, a ramas pentru el cea mai mare dragoste.

Miron Cozma spunea ca Marinela Nitu este singurul om care l-a vazut cum era de fapt, desi multi l-au cunoscut altfel.

"A descoperit in mine lucruri despre care nu stiam ca existau. I-am scris 78 de poezii. Ea le spune comoara ei. Mi-am descoperit o gena poetica pe care nu stiam ca o am", afirma Cozma.

  • Casatoria esuata

In mai 2009 insa, Miron Cozma s-a casatorit cu avocata Monica Ionescu, care l-a reprezentat in procesul mineriadelor. Dupa un an si cateva luni, cei doi au divortat.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.