De Valentines Day, tine dragostea in puf la propriu. Pentru Puf Stock, cea mai mare bataie cu perne din Romania va fi folosita o tona de puf.
Toti cei care iubesc sunt invitati sa se inarmeze cu multa dragoste si...o perna si sa participe la primul eveniment cu puf dedicat de Antena 1
indragostitilor. Ii vor avea alaturi pe Simona Gherghe si Razvan Popescu la Bucuresti, pe Dan Capatos la Constanta si pe Razvan si Dani la Timisoara.

De Valentine’s Day, Antena 1 tine dragostea in puf la propriu. Pentru Puf Stock – cea mai mare bataie cu perne din Romania va fi folosita o tona de puf. Toti cei care iubesc sunt invitati sa se inarmeze cu multa dragoste si...o perna si sa participe la primul eveniment cu puf dedicat de Antena 1 indragostitilor. Ii vor avea alaturi pe Simona Gherghe si Razvan Popescu la Bucuresti, pe Dan Capatos la Constanta si pe Razvan si Dani la Timisoara.

Pentru PufStock, Antena 1 pune la bataie 1000 de perne ce cantaresc, in total, o tona de puf, dar si un premiu de 10.000 de ron pentru fiecare oras in care se va desfasura evenimentul. Chiar daca organizatorii ofera perne branduite PufStock, indragostitii isi pot aduce propriile perne.

Primii care se vor razboi cu perne vor fi constantenii, la ora 15.00 in CityPark Mall, sub „indrumarea” lui Dan Capatos. Uremaza timisorenii, la ora 16.00 in Iulius Mall, unde maestrii de ceremonii vor fi Razvan si Dani, iar la ora 18.00 bucurestenii, in Afi Palace Cotroceni – Mega Fun. Acestia din urma ii vor avea alaturi pe Simona Gherghe si Razvan Popescu. Pe parcursul intregii zile, telespectatorii Antena 1 vor putea urmari, in transmisiuni directe din cele trei orase cum decurge PufStockul, cea mai mare bataie cu perne din Romania.

Vedetele implicate in campania derulata de Antena 1 de Ziua Indragostitilor au facut deja o simulare a bataii cu perne, in timpul filmarii unui promo si s-au distrat de minune, promisiune pe care le-o fac si celor care vor participa la PufStock.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.