Cantareata de muzica populara Nicoleta Voica ar putea fi prima femeie din Romania care si-a pus silicoane. In 1988, aceasta si-a facut operatia in America.
Despre silicoanele ei, pe care nu le-a mai schimbat de atunci, de acum 23 de ani, Nicoleta Voica a povestit in emisiunea Drept la tinta.

A vrut sa-si faca operatia dupa ce a nascut, ca sa arate mai bine: "Aveam sanii mici si vroiam sa pot purta o rochie decoltata si sa arat bine". De atunci nu a avut nici o problema cu implanturile, pe care nu si le-a schimbat niciodata, de-a lungul timpului, scrie Realitatea.net.

Nicoleta Voica a mai spus ca fetele trebuie sa fie foarte atente atunci cand se hotarasc sa faca astfel de interventii chirurgicale, ca sa fie sigure ca nu au probleme medicale post operatoriu.

"Am auzit ca unele si-au pus implanturi o data de doua ori si nu se mai pot opri. Este foarte important la ce spital te duci, te uiti la istoric au, la ce garantii ofera, ce repuatie au medicii de acolo, ca sa stii ce alegi. Nu te duci intr-un subsol undeva, ca a ajuns sa se faca operatii estetice ca manichiura. De-asta unele au probleme cu silicoanele", a mai spus cantareata, potrivit Cancan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.