Ozzy si Sharon Osbourne sunt foarte activi in viata sentimentala, cei doi declarand ca au relatii sexuale de cinci ori pe saptamana, chiar daca sunt casatoriti de 28 de ani.
Potrivit contactmusic.com, intrebat daca este adevarat ca el si Sharon au relatii sexuale de cinci ori pe saptamana, chiar si in cadrul show-ului 'The Talk', Ozzy a raspuns afirmativ: "Da! Sa fiti siguri ca avem. Ce este rau in asta?!".

De asemenea, Ozzy a recunoscut ca este foarte romantic acasa si ca i se intampla des sa planga la filme. Starul rock, in varsta de 62 de ani, si-a amintit de un moment in care plangea impreuna cu o fiica de-a sa filmul "The Notebook".

Incercati sa puneti acum imagine aceasta langa imaginea pe care Ozzie si-a creat-o pe scena, spre exemplu, cand a muscat din capul unui liliac viu, in timpul unui concert. "Stateam in pat si ma gandeam ca fiica mea nu poate sa ma vada cum plang, dar te atinge. Nu sunt chiar printul intunericului. Sunt un tip sensibil", a mai declarat acesta.

Rockerul britanic care a concertat si in Romania, pe 2 octombrie, a fost mereu deschis cu privire la viata sa sexuala, declarand recent ca va renunta la sex doar atunci cand va muri.


Mirat ca este inca in viata la varsta de 62 de ani, dupa o viata plina de excese, legendarul rocker Ozzy Osbourne a declarat sa vrea sa-si doneze trupul oamenilor de stiinta, pentru a se descoperi cum a fost posibil acest "miracol medical"

"Cand voi muri, ar trebui sa imi donez trupul Muzeului de Istorie Naturala. Totul e bine cand iti faci de cap cateva zile, dar la mine s-a intamplat asta timp de 40 de ani. La un moment dat, beam patru sticle de coniac, cadeam lat, ma trezeam si o luam de la capat", a explicat Osbourne, care, ani la rand, s-a luptat atat cu dependenta de alcool, cat si cu cea de droguri.

Citeste si:
Ozzy Osbourne are COVID-19. Soția sa, Sharon, s-a declarat „foarte...
Ozzy Osbourne are COVID-19....

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.