Starul din "Totul despre Sex" si iubita sa Christine Marinoni au devenit parintii unui baietel.

La inceputul saptamanii, Marinoni a adus pe lume un baietel sanatos care va purta numele de Max Ellington Nixon-Marinoni, informeaza dailymail.co.uk.

Marinoni, o activista pe probleme de educatie, si Cynthia Nixon,
care a interpretat-o pe Miranda Hobbs in “Totul despre Sex”, au o relatie de peste 7 ani si locuiesc in Manhattan alaturi de cei doi copii ai actritei, Samantha, in varsta de 14 ani, si Charles, opt ani.


Sursa foto: dailymail.co.uk

Cynthia Nixon si Christine Marinoni formeaza un cuplu din anul 2004, la scurt timp dupa ce actrita s-a despartit de fostul sau iubit, Danny Mozes, si in 2009 si-au anuntat logodna, si au decis sa mearga impreuna spre altar dupa ce vedeta francizei “Sex and the City” a fost diagnosticata cu cancer mamar in anul 2006, insa, mariajele intre persoane de acelasi sex nu au fost inca legalizate in statul New York, ceea ce le-a amanat planurile de nunta.

Cynthia Nixon nu si-a ascuns orientarea sexuala diferita din ultimii 6 ani si si-a justificat alegerea in urmatoarele cuvinte: “Toata viata mea am avut relatii cu barbati si nu m-am indragostit niciodata de o femeie. Dar atunci cand s-a intamplat, nu mi s-a parut atat de bizar. Sunt doar o femeie indragostita de o alta femeie”, potrivit Cinemarx.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.