Rapper-ul Eminem apare intr-o reclama pentru compania de automobile Chrysler, care aduce totodata si un tribut orasului sau natal, Detroit, din statul Michigan, campania debutand pe micile ecrane americane in timpul transmisiunii Super Bowl de duminica.

Potrivit contactmusic.com, rapperul american nominalizat la Grammy, in varsta de 38 de ani, apare la volanul luxoasei masini, conducand pe strazile orasului sau de bastina, in timp ce asculta melodia "Lose yourself".

El parcheaza masina in fata unui teatru in fata caruia, pe un panou, este scris "Keep Detroit Beautiful" (Pastrati Detroitul frumos). Eminem intra in cladire, unde un cor interpreteaza aceeasi melodie, in stil gospel.

Privind in camera de filmat, Eminem spune: "This is the Motor City. This is what we do" (Acesta este Orasul Motoarelor. Asta facem noi) .

Intr-o declaratie pentru USA Today, intrebat, daca "va reusi cea mai lunga reclama de la Super Bowl sa vanda masini", managerul Chrysler, Olivier Francois a declarat ca: "Reclamele din cadrul Super Bowl se rezuma la a face o afirmatie si la a capta atentia audientei".

  • Eminem, platit cu 1 milion de dolari pentru o reclama difuzata in pauza Super Bowl

Eminem a aparut de asemenea ca o versiune animata a sa, promovand ceaiul 'Lipton Brisk' in timpul Super Bowl. Potrivit New York Post, Eminem a fost convind cu un milion de dolari pentru a accepta sa apara intr-un spot publicitar pentru brandul Lipton Brisk, realizat sub forma unui videoclip animat, difuzat in pauza finalei campionatului de fotbal american (Super Bowl). Spotul este conceput sub forma unei povesti ce prezinta aventurile din viata de zi cu zi prin care trece o versiune animata a celebrului rapper.

Eminem a lansat, de-a lungul carierei sale, sase albume, care s-au vandut in 60 de milioane de exemplare in toata lumea. Dupa ce si-a facut debutul in 2002 in calitate de actor cu rolul din "8 Mile", pentru care a fost laudat de criticii de specialitate, Eminem a preferat sa se concentreze asupra carierei sale de muzician. Cel mai recent album al sau, intitulat "Recovery", a fost discul cu cele mai mari vanzari din Statele Unite in anul 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.