Cantareata Anda Adam si-a lansat de curand pe piata primul sau album, "Confidential".

Dupa ce a muncit peste un an intreg la acest album, Anda este extrem de multumita de roadele muncii sale si ale echipei cu care a lucrat. "Chiar daca a fost o munca titanica, a meritat. Piesele au iesit exact cum imi doream, iar conceptul albumului ma reprezinta in totalitate. Trebuie sa-mi asculti piesele si astfel o sa ma cunosti mai bine". Colaborarea Andrei cu Marius Moga a adus si o noutate in peisajul muzical autohton - raggae stylee, unica in Romania. Primul single de pe acest album, "Ce ti-as face (Selecta)" feat. Alex a prins extrem de repede la public. Gurile rele afirma ca Anda nu este multumita deloc de calitatea videoclipului, insa Andra infirma aceste zvonuri.

"Am fost extrem de neplacut surprinsa de ceea ce s-a scris prin presa, pentru ca eu nu am afirmat niciodata ca nu-mi place propriul videoclip. Din contra, sunt foarte multumita de colaborarea cu regizorul care a reusit sa puna in evidenta tot ceea ce ne-am dorit de la acest proiect si sa obtina o calitate buna a imaginii. Urmatorul videoclip va fi semnat tot de Iulian Moga, asa ca trageti singur concluziile", a mai spus Anda Adam.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.