Nu au descoperit secretul tineretii fara batranete, insa odata cu trecerea timpului tot mai multe vedete autohtone reusesc sa-si conserve frumusetea din ce in ce mai bine.

Operatii estetice, tratamente miraculoase, sport si diete drastice sunt doar cateva dintre trucurile la care apeleaza reprezentantele sexului frumos care se afla constant pe prima pagina a ziarelor sau revistelor si pe micul ecran, scrie Libertatea, care a publicat un top cu cele mai sexy vedete autohtone trecute de 40 de ani.

Printre acestea se afla si fosta prezentatoarea a emisiunii "Duminica in familie" de la Antena 1, care arata la 41 de ani mai bine decat la 20. Vedeta a dezvaluit ca reuseste sa aiba un trup de invidiat si un tonus pozitiv cu ajutorul Kangoo Jumps - un nou sport la moda printre vedete, dar si cu un regim alimentar personalizat.

De asemenea, si Tania Budi, care a implinit astazi 43 de ani, reuseste si acum sa trezeasca fantezii barbatilor si invidii femeilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.