Dupa ce noul videoclip al artistei a generat numeroase controverse, fiind interzis in 11 state din SUA, acum Rihanna este acuzata de plagiat de un fotograf celebru.

Se pare ca Melina Matsoukas, regizoarea videoclipului “S&M” s-a inspirat putin mai mult decat trebuie din cliseele celebrului fotograf de moda David La Chappelle, scrie dailymail.co.uk.

De exemplu scena din “S&M” in care Rihanna il plimba in lesa pe celebrul blogger Perez Hilton seamana foarte mult cu o fotografie a lui David La Chappelle publicata in revista Vogue in 2002.


Sursa foto: dailymail.co.uk.

Printre cei care au criticat noul clip al Rihannei s-a aflat chiar si Perez Hilton care i-a transmis cantaretei ca : “Data viitoare cand faci un clip semnat David La Chappelle, ar trebui probabil sa-l angajezi pe David La Chappelle”.


Filmarile pentru "S&M", ce face parte de pe albumul "Loud", au avut loc in Los Angeles, in regia lui Melina Matsoukas, cel care a lucrat si la clipurile pieselor "Hard", "Rudeboy" si "Rockstar 101".

Noul videoclip a aparut dupa ce un model american, Tajah Burton, a declarat ca a avut o aventura cu vedeta si a descris cu lux de amanunte partida de sex cu aceasta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.