Trupa A.S.I.A. nu o duce tocmai bine. Este bine stiut faptul ca cele patru fete nu mai au succesul de altadata, ba, mai mult, sunt pe cale sa intre in anonimat.

Ce stim cu siguranta este ca, dupa plecarea Irinei, Sorana a devenit lider. Ea este singura care are cea mai multa libertate de exprimare atunci cand sunt invitate in emisiuni televizate. Iar fanii o recunosc ca fiind singura componenta care le mai aminteste de A.S.I.A. de odinioara. Cu toate acestea, succesul se lasa mult asteptat. Se pare ca fetele il gasesc vinovat de aceasta situatie pe Florin Ionescu, managerul trupei. Declinul trupei a inceput, asa cum am mai amintit, odata cu plecarea Irinei. Si asta nu a fost singura lovitura care a primit-o Florin Ionescu.

La scurt timp dupa ce Irina a parasit A.S.I.A., prin presa au aparut tot felul de zvonuri cum ca Sorana ar vrea sa plece si ea pentru o cariera solo. La acea vreme, solista era sprijinita de un iubit bogat. Gurile rele spuneau ca tanara era satula de lipsa de perfomanta a trupei, de faptul ca fanii nu mai erau interesati de un concert A.S.I.A., ca organizatorii nu le mai pun cap de afis si ca automat profiturile sunt mai reduse. Impresarul Florin Ionescu a infirmat atunci ca ar fi probleme in interior.

"Au mai fost astfel de zvonuri. Eu nu stiu nimic despre asta. Sorana nu mi-a spus nimic", a spus Florin. Si intr-adevar Sorana a ramas in trupa, numai ca si esecurile au ramas.

Potrivit revistei Vip, incercand sa gaseasca un vinovat pentru situatia in care au ajuns, fetele din trupa l-au gasit tap ispasitor pe Florin Ionescu. Acestea ii reproseaza impresarului ca nu se mai ocupa de trupa de cand acesta si-a gasit o iubita si este pe cale sa devina si tata.

De cealalta parte, nici iubita managerului nu prea le are la inima pe fete si il acuza pe Florin ca le ofera mai multa atentie decat ei. Sunt zvonuri ca din cauza relatiilor destul de tensionate dintre cele doua "tabere", Alina, Sorana, Anca si Ianna vor renunta la serviciile lui Florin Ionescu si isi vor cauta un impresar apt sa le scoata din anonimatul in care au intrat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.