Celebra cantareata si-a atras antipatia multor americani, dupa ce a uitat un vers din imnul national american, in timpul galei Super Bowl.

In fata a peste 100 de milioane de oameni care au urmarit finala campionatului de fotbal american, cantareata, in varsta de 30 de ani a uitat un vers din imnul national si l-a inlocuit cu un altul de la inceputul cantecului, scrie dailymail.co.uk.

La putin timp dupa acest esec, cantareata si-a cerut scuze in mod public, prin intermediul postului CNN, declarand ca din cauza emotiilor a uitat versul.

"Tot ce pot sa fac acum este doar sa sper ca toata lumea a simtit dragostea pe care o port tarii mele, iar spiritul cu care ne-a insufletit imnul nostru national sa nu fi fost alterat", a spus cantareata.

Potrivit mediafax.ro, un alt episod mai putin glorios al galei Super Bowl de duminica a fost oferit de trupa Black Eyed Peas. Cei patru membri ai grupului si-au facut o intrare grandioasa, coborand de pe acoperis pe cate o platforma, insa problemele tehnice legate de microfoane au alterat performanta acestei trupe.

  • Duminica, cea de-a 45-a editie a finalei NFL a fost castigata de echipa Green Bay Packers, care a invins echipa Pittsburgh Steelers cu scorul de 31-25.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.