Afla ce 'povara' duci cu tine din vietile anterioare

Am fost creati pentru a ne indeplini menirea pe pamant. Ne-a fost dat un trup, legat de ideea de timp material. Ne-a fost daruit un suflet, imaterial, dornic si capabil sa evolueze spre un nivel al constiintei superior. Am fost inzestrati cu anumite calitati. De unele ne-am folosit, pe altele le-am lasat sa se iroseasca. Ne-au fost date anumite defecte. Neimpacandu-le cu ele, ne-am dorit sa fim altceva decat ceea ce suntem. Am facut bine. Am gresit mult si rau. Am gresit fata de noi. Am gresit fata de altii. Uneori involuntar. Alteori intentionat, abatandu-ne prea mult de la scopul nostru existential esential.

Ne-au fost date mai multe sanse pentru a ne indrepta greselile. Trecem prin mai multe vieti pana cand devenim capabili sa invatam lectia care trebuie. Ducem cu noi de-a lungul unei vieti sau a mai multor o datorie karmica/ mai multe datorii karmice.

  • Numerologia te poate ajuta sa afli daca ai reusit sau nu sa iti achiti datoria karmica ramasa din vietile anterioare.

Numerele care indica o datorie karmica sunt 13, 14, 16 si 19. Aceste numere dispun de o semnificatie aparte atunci cand le regasim in numerele-nucleu, in cifrele cele mai importante din graficul numerologic (datoriile karmice pot fi identificate spre exemplu in numarul de expresie, in Numarul Destinului, in Numarul Vietii, in Cifra Dorintelor, in ziua nasterii, in diversele cicluri de tranzit care au loc de-a lungul vietii sau in alte numere importante in numerologie). Fiecare din aceste patru numere are propriile caracteristici si propriile dificultati.

Aceste numere pot aparea si ca total al cifrei inimii (totalul vocalelor din numele tau), al cifrei reprezentand drumul in viata (suma dintre luna de nastere, ziua de nastere si anul nastere) sau pot aparea vizibil in ziua de nastere. De la persoana la persoana, in functie de "greutatea" datoriei acumulate in vietile anterioare, datoria karmica poate fi exprimata diferit sau poate fi vizibila in anumite locuri si puncte din tabelul numerologic. Spre exemplu un numar al destinului 59 indica o datorie karmica 14 (5+9=14), iar un numar al vietii 49 indica, la fel, o datorie karmica 13 (4+9=13). Pentru acele persoane care s-au nascut in zilele de 13, 14, 16 sau 19, datoria karmica este mai mult decat evidenta.

Citeste si:
Zodiile gardieni: menirea lor este devotamentul și loialitatea, iar...
Zodiile gardieni: menirea lor...

Datoriile karmice pot fi gasite si in numerele 1, 4, 5 sau 7 insa doar daca 4 este obtinut prin reducerea lui 13 (13=1+4) , daca 5 este rezultat din 14 (14=1+4), daca 7 provine din 16 (1+6=7). Cand intr-unul din numerele tale se afla un 10 care este obtinut din 19, 1 poate fi considerat ca un indicator al datoriei karmice (19=10=1+0). Iata care este si semnificatia datoriilor karmice in numerologie:

  • Datoria karmica 13

Datoria karmica a celor care au acest numar prezent in tabelul lor numerologic provine din irosirea abilitatilor, a talentelor si a oportunitatilor oferite in vietile anterioare. Este posibil ca datoria karmica actuala sa fie totodata consecinta nefinalizarii in trecut a unor lucruri esentiale. Totodata, sursa datoriei karmice actuale poate fi reprezentata de suferinta provocata in trecut unor persoane care nu o meritau, de impovararea lor morala, de plasarea unor responsabilitati proprii pe umerii altor persoane.
Citeste si:
Oana Zăvoranu, în pragul falimentului: „A mai făcut și alte datorii...
Oana Zăvoranu, în pragul...

Citeste mai multe despre datoriile karmice in numerologie pe garbo.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.