Mai in gluma, mai in serios, Pink l-a rugat pe Bruno Mars sa-si retraga clipul Grenade, in prezent in topul US Billboard, pentru ca melodia sa 'F**kin' Perfect' sa ajunga pe locul 1.

Pink a postat un mesaj destul de amuzant pe contul sau de Twitter : "Cineva tocmai a spus ca daca 'F**kin Perfect' ajunge #1, o sa fie pentru prima oara cand se intampla asta cu o melodie cu adevarat buna. Te rog, Bruno? Retrage-ti cantecul (n.r. 'Grenade' ).

Starul pop isi doreste cu ardoare ca noul ei single de pe albumul Greatest Hits... So Far!!!, 'F**kin' Perfect' , sa ajunga in top. Momentan melodia se afla abia pe locul 11 in US Billboard charts, insa aceasta mai are un track, Raise Your Glass, pe locul 8.

"La naiba, Bruno Mars! Esti norocos sa-mi place melodia ta!", a mai adaugat aceasta, potrivit Music Contact, pentru a sterge orice urma de invidie din peisaj.

Popularitatea melodiei 'F**kin' Perfect' a fost accentuata de clipul controvesat si socant, creat special impotriva sinuciderii si torturii, chinuirii voite a propriei persoane, la care oamenii actioneaza atunci cand sunt nefericiti.

Cantareata in varsta de 31 de ani, se odihneste dupa ce a incheiat 'Funhouse Summer Carnival Tour' , desfasurat in Europa, aproape 2 ani de zile, pentru promovarea celui de-al cincilea album de studio 'Funhouse'.

Pink a anuntat in noiembrie ca este insarcinata cu primul copil al sau si al sotului Carey Hart. Potrivit 9AM, Pink, in varsta de 31 de ani, si Carey Hart, 35 de ani, s-au casatorit in Costa Rica, in 2006, iar doi ani mai tarziu au hotarat sa divorteze. Dar nu au stat foarte mult despartit si in primavara anului 2009 cei doi s-au impacat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.