Vrei sa stii care floare corespunde personalitatii tale? Citeste horoscopul floral si vei afla care trasatura iti domina personalitatea si cum te comporti in dragoste:

  • Floarea Soarelui caracterizeaza persoanele nascute in zilele de: 1, 10, 19, 28

Trasatura definitorie a nativilor este generozitatea. Acestia isi evidentiaza permanent nevoia de a straluci si adora sa fie in centrul atentiei. Nu sunt orgoliosi, stiu sa se faca placuti in societate si personalitatea expansiva le confera o atractie deosebita. Au o influenta pozitiva pentru cei din jur pe care ii molipsesc cu energie si optimism. Se descurca foarte bine in orice situatie, avand o capacitate deosebita de a gasi solutii chiar si in cele mai dificile momente. Unoeri au tendinta de a fi impulsivi, nesinceri sau isi impun cu incapatanare punctul de vedere.

In dragoste nativii sunt nesiguri, se tem de esec. Uneori trebuie sa invete sa riste pentru a castiga. Sunt atrasi de partenerii flexibili care sunt usor de condus. Totodata, acestia au spirit aventurier si traiesc intens fiecare clipa. Sunt compatibili cu Bujorul, Albastreaua si Orhideea.

  • Bujorul caracterizeaza persoanele nascute in zilele de: 2,11, 20, 29

Trasatura definitorie a nativilor este pasiunea. Sunt firi energice, entuziaste si urasc singuratatea. Sunt in permanenta inconjurati de prieteni si comunica foarte bine cu cei din jurul sau. Au o imaginatie bogata si tanjesc permanent dupa atentie. Se ataseaza foarte usor de oricine le arata afectiune. Sinceritatea este o alta calitate de baza a nativilor. Cateodata devin prea critici, sunt incapatanati si au tendinta de a-i judeca gresit pe ceilalti. Sunt inclinati catre gelozie si pot deveni posesivi in cuplu.

In dragoste au nevoie de un partener loial care sa isi doreasca relatii de lunga durata. Sunt foarte devotati, romantici si isi vor rasfata perechea cu tandrete si afectiune. Sunt compatibili cu Albastreaua, Orhideea, Macul si Margareta.

  • Papucul-doamnei caracterizeaza persoanele nascute in zilele de: 3,12,21,30

Trasatura definitorie a nativilor este inconsecventa. Au o personalitate complexa: uneori par timizii, alteori exalta de bucurie si ii uimesc pe cei din jur cu tupeul de care dau dovada. Se plictisesc repede si au nevoie in permanenta de suspans si foarte multa liberatate. Sunt foarte curiosi, pun mereu intrebari si nu se plictisesc sa caute la nesfarsit informatii care sa le confirme raspunsurile. Nu suporta regulile si programele stricte, isi asuma riscuri si in situatiile dificile mizeaza pe o singura carte.
Citeste si:
De ce are nevoie fiecare zodie în săptămâna 18-24 martie
De ce are nevoie fiecare...

Papucul-doamnei este instabil in dragoste si cauta mereu ceva nou. Este plin de surprize, imprevizibil si are nevoie de un partener la fel de dinamic. Pune mare pret pe libertatea, asadar nu va rezista langa o persoana posesiva. Este compatibil cu: Macul, Trandafirul si Papucul-doamnei.

Vezi care floare corespunde personalitatii tale pe kudika.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.