Cel mai recent film al lui Woody Allen, "Midnight in Paris", in care apare si prima doamna a Frantei, Carla Bruni-Sarkozy, va fi proiectat in deschiderea Festivalului de la Cannes, pe 11 mai, au anuntat, miercuri, organizatorii.

"Midnight in Paris", noul film al lui Woody Allen, va deschide Festivalul de la Cannes pe 11 mai, in marea sala Lumière, in prezenta juriului prezidat de Robert De Niro, indica un comunicat, citat de MEDIAFAX.

Filmul va fi lansat in aceeasi zi in cinematografele din Franta.

In principiu, filmul va fi proiectat in afara competitiei, pentru ca Woody Allen nu vrea sa participe in competitie, a spus delegatul general al festivalului, Thierry Frémaux. El a adaugat ca spera ca-l va convinge pana la urma pe regizorul american sa participe in competitie.

Selectia oficiala va fi anuntata la jumatatea lui aprilie, a mai precizat acesta.

"«Midnight in Paris» este o minunata scrisoare de dragoste adresata Parisului",
a subliniat Frémaux.

"Este o opera in care Woody Allen aprofundeaza intrebarile puse in cele mai recente filme ale sale: raportul cu istoria, arta, placerea si viata"
, a mai spus acesta.

In afara de Carla Bruni-Sarkozy, care debuteaza astfel intr-un film, aceasta "comedie romantica", filmata in vara anului 2010 in Paris, ii reuneste pe Marion Cotillard, Léa Seydoux si Gad Elmaleh, dar si pe Owen Wilson, Rachel McAdams, Kathy Bates si Adrien Brody.

Cea de-a 64-a editie a Festivalului de Film de la Cannes se desfasoara in perioada 11 - 22 mai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.