Sunt frumoase, au dansul in sange si talent cu carul. Sunt Ioana si Cristina, Bebelusele de la Cronica Carcotasilor, si in curand vor deveni profesoare de dans.

Cele doua danseaza de cand se stiu si pentru ca isi doresc sa-i invete si pe altii tainele dansului s-au hotarat sa-si deschida o sala de dans. In plus, la flashmob-urile “WE LOVE TO ENTERTAIN YOU” organizate de Prima TV, au venit o multime de copii si tineri care s-au aratat interesati sa ia lectii de dans de la cele doua Bebeluse.

De cand am inceput sa facem flashmob-urile “WE LOVE TO ENTERTAIN YOU” am intrat in contact cu foarte multi copii si tineri care s-au aratat dornici sa invete sa danseze. Au fost foarte multi parinti care ne-au intrebat daca nu cumva predam la o sala, pentru ca ar fi intersati sa-si aduca copiii la dans”, marturiseste Cristina.

Si pentru ca isi doresc sa inceapa cat mai repede cursurile s-au mobilizat si au gasit repede spatiul necesar, pentru a-si pune in practica proiectul.

“Este o sala incapatoare, frumos amenajata, dotata modern, care abia asteapta sa-si primeasca primii cursanti”,
ne spune Ioana.

Bebelusele au mai fost puse in postura de prosefoare. Ioana a facut coregrafii pentru diverse evenimente, iar Cristina preda lectii de dans sportiv, de aproape doi ani.

Pentru inceput Bebelusele vor preda cursuri de dans pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 5 si 20 de ani, iar stilurile abordate vor fi dintre cele mai variate, de la dans modern si sportiv pana la zumba. Pe parcursul lunii februarie vor fi organizate mai multe sesiuni de inscrieri, in urma acestora se vor fixa grupele si programul cursurilor de dans, care vor incepe din luna martie.

Daca vreti sa va numarati printre cursantii celor doua Bebeluse de la Prima TV, veniti sambata, 5 februarie, si duminica, 6 februarie, intre orele 11:00 si 14:00, la sala de dans aflata pe prelungirea Ghencea, strada Cooperatiei, Nr. 5.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.