Bruno Mars va pleda vinovat la acuzatia de posesie de cocaina din Las Vegas, septembrie 2010 si se pare ca va fi lasat in libertate sub supraveghere.

In raportul media, eliberat vinerea trecuta de catre avocatul sau, sunt stipulate si alte sentinte de condamnare.

Mai exact, pe langa un an de libertate sub supraveghere, el va trebui sa plateasca o amenda in valoare de 2.000 de dolari, va efectua 200 de ore de munca in folosul comunitatii si va participa la sedinte de consiliere pentru consum de droguri, scrie musichat.ro.

Potrivit uk.eonline.com, daca cantaretul, pe numele sau adevarat Peter Hernandez, va finaliza sentinta fara probleme, cazierul sau va fi din nou curat.

Prima audiere va avea loc pe 4 februarie la Las Vegas.

Cantaretul a fost retinut de politia din Las Vegas, pe 19 septembrie 2010, dupa ce asupra lui s-au gasit 2.6 grame de cocaina.

O alta vedeta retinuta anul trecut in Las Vegas pentru posesie de droguri este celebra Paris Hilton. La fel ca si Bruno Mars, mostenitoarea imperiului Hilton a scapat de inchisoare dar a fost obligata sa urmeze un program destinat consumatorilor de droguri, sa plateasca o amenda de 2.000 de dolari si sa efectueze 200 de ore de munca in beneficiul comunitatii


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.