Cruz, cel mai mic membru al familie Beckham, viseaza sa devina un balerin profesionist.

Micutul, in varsta de 5 ani, a inceput deja sa ia lectii de balet chiar daca este singurul baiat din grupa.

“Cruz este un talent natural si iubeste sa mearga la orele de balet impreuna cu verisoara lui si nu se simte deloc jenat ca este singurul baiat din grupa”, a declarat o sursa, potrivit contactmusic.com.

David si Victoria Beckham, care mai au impreuna doi baieti, Brooklyn, 11 ani, si Romeo, 8, se declara foarte fericiti ca mezinul lor si-a descoperit o noua pasiune.

Aceasta nu este prima data cand Cruz a aratat ca este interesat de dans. In timpul ultimului turneu Spice Girls, Cruz a urcat pe scena alaturi de mama sa si de Emma Bunton, Mel C si Geri Halliwell si si-a demonstrat talentul in materie de break-dance.

In vara, David si Victoria Beckham, vor deveni parinti pentru a patra oara.

Si fratele mai mare al lui Cruz este un baiat talentat. Romeo este foarte interesat de fashion si pe langa faptul ca va semna o linie de ochelari de soare pentru copii, care va purta numele “RB", acesta se numara printre cei mai bine imbracati barbati din Marea Britanie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.